FOTOKURS FÖR DIG SOM VILL LÄRA DIG ATT TA BÄTTRE BILDER MED MOBILTELEFONEN

Jag glömmer aldrig den dagen
28 maj, 2019
Show all

FOTOKURS FÖR DIG SOM VILL LÄRA DIG ATT TA BÄTTRE BILDER MED MOBILTELEFONEN

Efter en heldag med fotograferande kommer du lyckas bättre med bilderna du tar på dina vänner, i naturen, selfie, närbilder, midsommar mm, mm. Vi varvar teori med roliga fotograferingsövningar. Mia går också igenom hur hon jobbar med bilder i sin favoritapp. Intill den blåa kanalen med gröna sköna omgivningar får vi fina möjligheter till fotografering. Däremellan bjuds vi på god mat och go-fika på Glasbruket. Så se till att ladda mobilerna och frigör utrymme för många härliga bilder.
Tid:  16 juni kl 09.30-15.00
Pris: Allt som allt 750 kronor, då ingår kursen, frukost, lunch och em fika.
Boka: via mail: mia@miakarlsvard.com eller ring Mia – 0708284227
Plats: Glasbrukets vandrarhem. Kanalvägen 17,  Borensberg
Bokningsbetingelser: Din bokning är bindande. Kan du inte vara med avboka senast 7 dagar innan. Du kan överlåta din plats till någon annan annars debiteras du för full avgift. Vid sjukdom ber vi om att få se läkarintyg.
Varmt välkommen önskar Mia, Helen och Emma
mia
mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *